Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

AKČNÍ NABÍDKA

NOVINKY

arr3NOVINKA - WELLSABRUSH dětské zubní kartáčkyRozšířili jsme nabídku o dětské zubní kartáčky WELLSABRUSH. Na výběr je široká škála dětských... arr3NOVINKA - ÚSTNÍ VÝPLACH HALITA proti zápachu z ústV boji se zápachem z úst jsme rozšířili stávající nabídku výrobků pro tento účel HALITA o ústní... arr3NOVINKA - DENTAID XEROS zubní pastaLetošní první novinkou zubní pasta DENTAID XEROS, která je určena pro řešení problémů s tvorbou... arr3WELLSAMED zaváděč nitíWELLSAMED Floss Threaders zaváděč nití je ideální pomocník pro zavádění, nejlépe, VITIS dentální... arr3WELLSAMED odstraňovač zubního kameneWELLSAMED odstraňovač zubního kamene je vhodným doplňkem při péči o zuby. Speciální kartáček... arr3DENTAID XEROS SPREJDENTAID XEROS bezalkoholový ústní sprej je ideální pro osvěžení a hydrataci úst. Snižuje příznaky... arr3VITIS ANTICARIES - I VAŠE ZUBY SE STANOU ZÁVISLÝMI...VITIS ANTICARIES  -  splňuje nejnovější trendy a nejnáročnější požadavky v prevenci proti tvorbě... arr3NEPŘIZPŮSOBUJTE ÚSTA MEZIZUBNÍMU KARTÁČKU, PŘIZPŮSOBTE MEZIZUBNÍ KARTÁČEK ÚSTŮMNEPŘIZPŮSOBUJTE ÚSTA MEZIZUBNÍMU KARTÁČKU, PŘIZPŮSOBTE MEZIZUBNÍ KARTÁČEK ÚSTŮM !!! Pro opravdové... arr3PRAGODENT 2015Rádi bychom Vás pozvali na stomatologickou výstavu Pragodent ve dnech 8-10.10. Můžete si zde... arr3HALITA zubní pasta proti zápachu z ústTrpíte nežádoucím zápachem z úst a nemůžete se jej zbavit? Máme pro Vás řešení ve formě zubní pasty... arr3Nová výdejní místa - ZÁSILKOVNAV nesutálém zkvalitňování a rozšiřování služeb, můžete nyní využít při nákupu výdejní sítě... arr3Šťastné sedmičkyBuďte mezi prvními sedmi, kteří nakoupí na našem e-shopu www.zuby4ever.cz v minimální hodnotě 777 Kč... arr3"Lajkujte a vyhrajte" zná již své výherce"Lajkujte a vyhrajte" zná již své výherce Třemi šťastnými výherci, kteří od nás obdrží 2x Vitis... arr3NOVÁ ZÁLOŽKA "AKČNÍ NABÍDKA"Nyní si můžete v klidu prohlédnout aktuální a  kompletní akční nabídku, která se zobrazuje v levém... arr3Výdejní místo v Praze 8VÝDEJNÍ MÍSTO V PRAZE 8 - U STANICE METRA PALMOVKA Nově lze zdarma vyzvednout objednané zboží v... arr3PARTNER HEUREKA POINTNyní je ještě více a lépe dostupnější zboží z našeho e-shopu, díky navázané spolupráci s výdejními... arr3NOVINKA - Vitis MonotipNosíte nebo si hodláte pořídit neviditelná INKOGNITO ROVNÁTKA a bojíte se, že by hygiena zubů... arr3VITIS WHITENING - vynikající bělicí ústní výplachChcete mít dokonale bílé zuby? Poté si nezapomeňte pořídit k Vitis Whitening bělicí zubní pastě i...

KONTAKTY

ABSURDO s.r.o.
Pod Altánem 9/105
100 00 Praha 10
tel: 773 229 463, 777 269 454
info(a)zuby4ever.cz
IČ: 24127591
DIČ: CZ24127591

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.