Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

AKČNÍ NABÍDKA

NOVINKY

arr3NOVINKA - WELLSABRUSH dětské zubní kartáčkyRozšířili jsme nabídku o dětské zubní kartáčky WELLSABRUSH. Na výběr je široká škála dětských... arr3NOVINKA - ÚSTNÍ VÝPLACH HALITA proti zápachu z ústV boji se zápachem z úst jsme rozšířili stávající nabídku výrobků pro tento účel HALITA o ústní... arr3NOVINKA - DENTAID XEROS zubní pastaLetošní první novinkou zubní pasta DENTAID XEROS, která je určena pro řešení problémů s tvorbou... arr3WELLSAMED zaváděč nitíWELLSAMED Floss Threaders zaváděč nití je ideální pomocník pro zavádění, nejlépe, VITIS dentální... arr3WELLSAMED odstraňovač zubního kameneWELLSAMED odstraňovač zubního kamene je vhodným doplňkem při péči o zuby. Speciální kartáček... arr3DENTAID XEROS SPREJDENTAID XEROS bezalkoholový ústní sprej je ideální pro osvěžení a hydrataci úst. Snižuje příznaky... arr3VITIS ANTICARIES - I VAŠE ZUBY SE STANOU ZÁVISLÝMI...VITIS ANTICARIES  -  splňuje nejnovější trendy a nejnáročnější požadavky v prevenci proti tvorbě... arr3NEPŘIZPŮSOBUJTE ÚSTA MEZIZUBNÍMU KARTÁČKU, PŘIZPŮSOBTE MEZIZUBNÍ KARTÁČEK ÚSTŮMNEPŘIZPŮSOBUJTE ÚSTA MEZIZUBNÍMU KARTÁČKU, PŘIZPŮSOBTE MEZIZUBNÍ KARTÁČEK ÚSTŮM !!! Pro opravdové... arr3PRAGODENT 2015Rádi bychom Vás pozvali na stomatologickou výstavu Pragodent ve dnech 8-10.10. Můžete si zde... arr3HALITA zubní pasta proti zápachu z ústTrpíte nežádoucím zápachem z úst a nemůžete se jej zbavit? Máme pro Vás řešení ve formě zubní pasty... arr3Nová výdejní místa - ZÁSILKOVNAV nesutálém zkvalitňování a rozšiřování služeb, můžete nyní využít při nákupu výdejní sítě... arr3Šťastné sedmičkyBuďte mezi prvními sedmi, kteří nakoupí na našem e-shopu www.zuby4ever.cz v minimální hodnotě 777 Kč... arr3"Lajkujte a vyhrajte" zná již své výherce"Lajkujte a vyhrajte" zná již své výherce Třemi šťastnými výherci, kteří od nás obdrží 2x Vitis... arr3NOVÁ ZÁLOŽKA "AKČNÍ NABÍDKA"Nyní si můžete v klidu prohlédnout aktuální a  kompletní akční nabídku, která se zobrazuje v levém... arr3Výdejní místo v Praze 8VÝDEJNÍ MÍSTO V PRAZE 8 - U STANICE METRA PALMOVKA Nově lze zdarma vyzvednout objednané zboží v... arr3PARTNER HEUREKA POINTNyní je ještě více a lépe dostupnější zboží z našeho e-shopu, díky navázané spolupráci s výdejními... arr3NOVINKA - Vitis MonotipNosíte nebo si hodláte pořídit neviditelná INKOGNITO ROVNÁTKA a bojíte se, že by hygiena zubů... arr3VITIS WHITENING - vynikající bělicí ústní výplachChcete mít dokonale bílé zuby? Poté si nezapomeňte pořídit k Vitis Whitening bělicí zubní pastě i...

KONTAKTY

ABSURDO s.r.o.
Pod Altánem 9/105
100 00 Praha 10
tel: 773 229 463, 777 269 454
info(a)zuby4ever.cz
IČ: 24127591
DIČ: CZ24127591

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů